Choose your website

X
Choose

Over ons

Teleflex produceert en verkoopt innovatieve medische producten, hetgeen bijdraagt tot infectie vermindering en verbetering van de veiligheid van patiënten en klanten wereldwijd.

Het welzijn van  patiënten die thuis worden behandeld, ligt bijzonder dicht bij ons hart en is de reden dat we  zo gepassioneerd zijn, bij het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve producten voor de thuiszorg.

De veiligheid en het comfort van de gebruiker is de focus van ons werk, en ons doel is om het best mogelijke advies en zorg te geven in elke situatie. In samenwerking met de gebruikers, artsen en andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, streven we naar de perfecte oplossing voor elke behoefte.

Het Teleflex Care at Home brede productportfolio is het bewijs van ons succes samen met de aanzienlijke kennis en ervaring die we in onze kerngebieden incontinentiezorg, blaas management, tracheostomie, respiratoire zorg hebben verworven.

Elke dag en over de hele wereld, bewijzen onze innovatieve oplossingen, hun hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.