Choose your website

X
Choose

Bestel gratis stalen, 24 uur per dag, zeven dagen per week!

Vul dit formulier in om Teleflex-producten te bestellen en uit te proberen. Geef a.u.b. alle nodige informatie zodat we uw bestelling zo snel mogelijk kunnen verwerken. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Voor meer informatie kunt u bellen met 0800-95710 (gratis nummer).

Stalen

Maat (in Charrière):
Als u twijfelt over de juiste maat, deze kunt u terugvinden op de verpakking van uw huidige katheter. Maat is aangegeven in CH.
Ch 06 Ch 08 Ch 10 Ch 12 Ch 14 Ch 16
Ik kan geen keuze maken, ik heb advies nodig.
Katheterlengte:
20cm 30cm 40cm
Ik kan geen keuze maken, ik heb advies nodig.
Man Vrouw Kind

Arts Verpleegkundige Gebruiker Groothandel

Intermittente Katheters met Hydrofiele Coating

Liquick X-treme

Vooraf geactiveerde, gebruiksklare intermitterende katheters

Liquick X-treme Plus

De vooraf geactiveerde, hydrofiele gecoate katheter met vooraf aangesloten urineopvangzak

De bovenstaande katheters werken met de “no-touch”-methode en is alleen verkrijgbaar met ergothan-tip.

Commentaar:

Adres

Akkoordverklaring

Ik heb het privacybeleid gelezen en geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens in overeenstemming met deze verklaring. *

Teleflex informeert u graag over nieuwe producten en aanbiedingen. We hebben uw toestemming nodig (zoals hieronder in detail beschreven) om uw persoonlijke gegevens te verwerken en om contact met u op te kunnen nemen.

Kruis aan welke gegevens Teleflex mag verwerken om contact met u op te nemen.

Verzending per post van stalen van urologische medische producten van Teleflex en contact per telefoon of e-mail om mij te adviseren bij de keuze van de stalen en om mij de gewenste stalen te bezorgen. Er kan telefonisch of per e-mail contact met mij worden opgenomen om te zorgen voor een correcte afhandeling van de stalenaanvraag en om feedback te geven over de tevredenheid over de stalen. *
Verzenden/aankondigen van informatie over urologische medische producten van Teleflex (via e-mail, post, telefoon, fax & sms)
Verzenden van uitnodigingen voor enquêtes (inclusief vragenlijsten) over urologische producten van Teleflex (via e-mail, post, telefoon, fax & sms)
Verzenden van nieuwsbrieven via e-mail
Telefoongesprekken om u te raadplegen en te informeren over de urologische producten van Teleflex
Opmerking: u kunt naar eigen goeddunken beslissen om een of meer van de bovenstaande toestemmingen te verlenen of te weigeren. Als u ons toestemming geeft, blijft u te allen tijde en zonder opgave van redenen gerechtigd uw toestemming(en) in te trekken. Als u herroept, worden uw bovengenoemde gegevens vanaf het moment van ontvangst van uw intrekkingsverklaring niet meer verwerkt voor bovengenoemde doeleinden door Teleflex. U kunt uw herroeping informeel aan ons doorgeven, met name door: (e-mail naar) homecare.be@teleflex.com; (brief aan) Teleflex Medical BVBA, Marnixlaan 23-5e etage, 1000 Brussel. Als u slechts enkele van uw hierboven gegeven toestemmingen wilt intrekken, laat het ons dan ook weten.

Los de volgende taak op: zes plus tien = (voer cijfers in)